Hakkımızda

IT Plus Teknoloji Hizmetleri

IT Plus Teknoloji Hizmetleri, uzun süredir müşteri memnuniyeti çatısı altında kurumsal firmalara ve şirketlere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetlerdeki en büyük amaç; müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak, güvenlerini kazanmak ve sorunlarına çözümler getirebilmektedir.

Misyon ve vizyon değerlerimizi benimseyerek çıktığımız bu yolda tek amacımız müşterilerimize hizmet etmekle sınırlı değildir. IT Plus Teknoloji Hizmetleri, sektöre öncülük etmek, yenilikler getirmek ve sektörü geliştirmek amacıyla her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmektir.

Uzman kadromuz, profesyonel çalışanlarımız ve kaliteli hizmetlerimiz doğrultusunda işletmelerinizin ihtiyaç duyacağı her türlü alt yapı sorunu, IT Plus Teknoloji Hizmetleri tarafından onarılmaktadır.

anasayfa itplus

Vizyon Değerlerimiz

Bilişim sektöründe uzun süredir hizmet vermekte olan IT Plus Teknoloji Hizmetleri, vizyon değerlerinden kopmayarak sizlere destek sağlamaktadır. Müşterilerimize güven aşılamak, bizi tercih eden işletmeleri memnun etmek, uzun vadeli iş ortaklıkları oluşturmak ve Türkiye’de bilişim sektöründe öncü olabilmek en büyük vizyon değerlerimiz arasında yer almaktadır.

Ayrıca Vizyon değerlerimiz sadece Türkiye ile sınırlı değildir. Hizmet alanımızda ve sektörümüzde uluslararası anlamda tanınmak da vizyon değerlerimiz arasında yer almaktadır. Bu amaç doğrultusunda uluslararası çalışmalar, yenilikler ve gelişmeler markamız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Vizyon ve Misyon

Misyon Değerlerimiz

Bilişim sektörüne daha yaratıcı çözümler getirebilmek, sadece firmamızı değil aynı zamanda sektörü de büyütmek ve geliştirmek, güven ve memnuniyet amacını tüm sektöre yaymak ve bu doğrultuda hızlı iş süreçleri oluşturabilmek misyon değerlerimiz arasında yer almaktadır.

Sizlere hizmet vermek için yola çıktığımız ilk andan itibaren kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Bu amaç uğrunda misyon ve vizyon değerlerimizden kopmadan sizlere kaliteli, profesyonel ve hızlı çözümler üretiyoruz.


0
+
Yıllık Deneyim
0
+
Müşteri
0
+
Proje
0
+
Çalışan

Bize ulaşın

IT Bakım Sözleşmesi Teklif Robotu

Daha fazla bilgi için bize ulaşın